top of page

M S 7

Yoga  Dance ♡ Music
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Podari si čas zase, prisluhni svoji duši, umiri svoj um in občuti svoje krasno telo 
 
Make your day the best way & live to your full potential  
ABOUT

O meni / About

Odkar se zavedam, sta bila glasba in ples moja strast. Kasneje so se pridružila še potovanja. Pot me je že od otroštva vodila skozi različne plesne zvrsti in raznovrstno glasbo. Potovanja okoli sveta so sedaj zamenjala potovanja vase. In pomoč drugim, da potujejo v najlepše svetišče - sebe. 

 

Moj moto je Go with the Flow, pojdi s tokom življenja, in tudi moja plesno-jogijska zgodba gre tako: Po končani osnovni šoli sem začela poučevati mažoretno skupino, nato aerobiko in pilates v času študija v Ljubljani, preizkusila sem se v različnih plesih in se začela spogledovati z jogo, ki me je spremljala na mojih poteh vse od Indije preko New Yorka do Havajev. Ko sem osvojila dovolj znanja in izkušenj, je prišla pobuda, da pripravim sprostitvene večere za mamice "mojih" otrok, ki so večj(n)i učitelji. Pridobila sem tudi licenco za otroško jogo in z največjim veseljem tudi z otroki spoznavam in raziskujem jogijski svet in meditacijo. Moje srce je polno in radostno, ko po vadbah opazim sij v očeh, prebujenost duš ter občutim ljubezen in hvaležnost. Tu sem, da vam ponudim popotovanje vase, v veličino in lepoto vaše duše.

 

Namaste,

 

Mateja

 

Vadbe / Classes

Skupine / 
Group Sessions

Celje - Ljubečna - Frankolovo - Laško -

Maribor 

NEW YORK CITY

Individualno
Private Session

Schedule

a private lesson

CLASSES
Anchor 1
TESTIMONIAL
"Vadim jogo pri MS 7, z vsem občudovanjem in čutenjem svojega telesa se prepuščam dovršenim gibom, ki mi jih ob nazornem pripovedovanju predlaga vaditeljica Mateja, in nam ob tem razkriva vse skrivnosti te čudovite in čuteče vadbe.”

Petra Gregorc 

"Težko je ubesediti, koliko mi daje Matejina vadba. Preprosto povedano - daje mi ravno to, kar potrebujem! Čudovito mi je. Občudujem jo, njeno znanje in energijo, ki jo nosi in razdaja med nas. Njena čudovita energija, besede in glas božajo in hranijo dušo in telo ... hvala iz srca, moj Angelček na zemlji!”

Andreja Zakonjšek Krt

Piši mi ~ Get In Touch

Success! Message received.

CONTACT
bottom of page